Hopp til hovedinnholdet

Er tysk og har vært på skoletur i Polen, der var guiden indirekte hatefull mot alle tyskere. Når vi kom tilbake var alle bitre mot meg og min familie. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, takk for svaret. Så jeg vil gå rett på sak. Jeg er tysk, men har bodd i Norge i ca 6 år og snakker svært god norsk. Så får noen ikke lenge siden var vi i Polen, klassetur til Krakow. Turen var ikke noe trivelig, ett eksempel var turen til Auswitch 1 og Auswitch 2. Guiden vi hadde var inndirekte hatefull mot tyskere. Dette kommer sikkert ikke som noe sjokk siden vi var tross alt i Auswitch. Guiden snakket om hvordan ALLE tyskere var med i antisemetiske og hatefulle handlinger mot jøder, hvordan HVER ENESTE tysk soldat var skyldig i det som skjedde under 2.verdenskrig. Problemet var ikke dette, men at min oldefar kjenestegjorde i Wehrmacht IKKE SS!!. Når vi kom tilbake var alle bittre mot meg, folk todde mine oldefedre var nazister osv. Jeg skriver ikke så bra norsk men jeg håper at dere forstår. Jeg vil ikke gjøre noe stor sak ut av dette, jeg måtte bare side det til noen

SVAR

Besvart 21.09.2017 18:26:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle