Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg vet ikke helt om det bare er jeg som overreagerer men jeg kan fort synes at situasjoner kan bli ubehagelige.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt om det bare er jeg som overreagerer men jeg kan fort synes at situasjoner kan bli ubehagelige. Det er en mann som ikke bor så langt unna som egentlig aldri har snakket så mye med folk, men for litt siden så begynte han plutselig å snakke med meg. Den ene gangen spurte han om jeg ville være med på tur ute sent på kvelden når jeg var på veg hjem. Jeg syntes det var veldig ubehagelig at han spurte for han er jo voksen og jeg kjenner han ikke. De jeg har prøvd og si det til sier bare at jeg overreagerer, jeg vet jo at jeg har satt noen veldig strenge grenser for hva jeg synes er greit og hva som ikke er greit. Jeg lurer egentlig bare på hva jeg skal gjøre og om jeg overreagerer.

SVAR

Besvart 25.09.2017 21:26:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle