Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte en nudes video til en fyr, og han likte det ikke...

Jente 13 år
 

Spørsmål

jeg sendte nudes og fingre video til en fyr. på slutten skrev han WTF(mitt navn) grie emohji trodde ikke du var sånn som gjode dette. jeg friker helt ut og får ikke sove hva burde jeg gjøre??? hilsen en dum jente

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Jeg forstår godt at du friker helt ut og ikke får sove etter en slik kommentar. Det er ikke gøy å få negative kommentarer på noe man har sendt til en man liker. Men dette er ikke verdens undergang, han vil glemme det, og det vil du også.

Det var dumt å sende en slik video, men det betyr ikke at du er en dum jente :-) Vi alle gjør dumme ting, og det dumme du gjorde her var å filme det du gjorde og sende det fra deg. At du onanerte er ikke dumt, det er helt normalt og noe alle gjør. 

Onani er en måte å utforske og skjemme bort sin egen kropp på, men kan også brukes til å utforske seksuelle følelser du har for andre.

Onanering er også sunt for hjerte og kretsløpet, kroppen utskiller lykkehormoner, stimulerer immunforsvaret positivt, opprettholder sexlysten og reduserer angst og depresjoner.

Det er vanlig at både gutter og jenter onanerer. Noen gjør det flere ganger om dagen, og det er helt ok. Mens det også er noen som aldri onanerer.

Å sende bilder av seg selv til andre kan noen ganger føles spennende og uskyldig. Man ønsker kanskje oppmerksomhet og har lyst til å gjøre andre interessert. Det er likevel lurt å være klar over konsekvensene dette kan ha for deg. Når du sender fra deg nakenbilder vet du ikke hvordan den andre vil reagere, det har du allerede erfart. I tillegg vet man ikke hvem som får se det du har sendt fra deg. Selv om du sender til en, kan den vise det videre til andre det ikke er ment for. Bildene kan videre bli misbrukt. Derfor bør du aldri igjen sende fra deg bilder eller videoer uten klær.

Det du kan gjøre nå, er å be om unnskyldning til vedkommende og be om at videoen blir slettet. Skriv at du vet at det var dumt å sende det, og at du nå er redd for hva han gjør med videoen. Om han nekter å slette den, kan du ta kontakt med slettmeg.no

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit