Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg veldig ensom på skolen, hjemme og på fritiden. Jeg har få venner og en snill familie, men likevel så føles det ut som at dem ikke bryr seg om meg.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg veldig ensom på skolen, hjemme og på fritiden. Jeg har få venner og en snill familie, men likevel så føles det ut som at dem ikke bryr seg om meg. Jeg er veldig kjekk, kul og fin gutt som trener mye og har litt muskler, men likevel ensomhet? Jeg bor i et foster hjem og har et dårlig forhold der. Hvis jeg gjør et feil for mine fosterforelde, så blir dem sur og roper, kjefter på meg heletiden hvis jeg gjør en feil. Ellers så koser dem mye sammen og bryr seg lite om meg. På skolen har jeg nesten ingen venner. Det er virkelig ingen som bryr seg om meg. Jeg ser at de andre har det veldig arti sammen og koser seg sammen, mens jeg blir holdt utenfor dem. Jeg prøver å snakke med dem, men dem er mest opptatt av sine egne ungdommer de kjenner. Det er som at jeg ikke betyr noe for dem. Jeg kjenner at jeg ikke orker leve sånn som ta der lenger. Og har selvmords tanker. Finnes det noen mulighet på å få slutt på ensomheten mitt i livet? Det hjelper ikke å snakke med dem liksom.

SVAR

Besvart 17.10.2017 19:31:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvem er fosterforeldre?

Fosterforeldre er helt vanlige folk som har lyst og overskudd til å ta inn et ekstra barn i familien sin. Akkurat som andre foreldre, er alle fosterforeldre forskjellige.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
account_circle