Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg føler meg veldig ensom på skolen, hjemme og på fritiden. Jeg har få venner og en snill familie, men likevel så føles det ut som at dem ikke bryr seg om meg.  

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg veldig ensom på skolen, hjemme og på fritiden. Jeg har få venner og en snill familie, men likevel så føles det ut som at dem ikke bryr seg om meg. Jeg er veldig kjekk, kul og fin gutt som trener mye og har litt muskler, men likevel ensomhet? Jeg bor i et foster hjem og har et dårlig forhold der. Hvis jeg gjør et feil for mine fosterforelde, så blir dem sur og roper, kjefter på meg heletiden hvis jeg gjør en feil. Ellers så koser dem mye sammen og bryr seg lite om meg. På skolen har jeg nesten ingen venner. Det er virkelig ingen som bryr seg om meg. Jeg ser at de andre har det veldig arti sammen og koser seg sammen, mens jeg blir holdt utenfor dem. Jeg prøver å snakke med dem, men dem er mest opptatt av sine egne ungdommer de kjenner. Det er som at jeg ikke betyr noe for dem. Jeg kjenner at jeg ikke orker leve sånn som ta der lenger. Og har selvmords tanker. Finnes det noen mulighet på å få slutt på ensomheten mitt i livet? Det hjelper ikke å snakke med dem liksom.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer