Hopp til hovedinnholdet

Det er no veldig vansklig jeg trenger å snakke med noen om.Jeg er adoptert og jeg elsker mamma,men jeg liker ikke pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, det er no veldig vanskli jeg trenger å snakke med noen om.Jeg er adoptertog jeg elsker mamma,men jeg liker ikke pappa.Jeg har autusmespektersorstyrrelser,angst, forståelsesvansker,sosiale vansker..osv.Han forstår ikke folk som meg,og han er sur og sint og kjeftete hele tiden.Jeg er redd han,og det er han som lager dårlig stemning i familien.Dette med angst og sånn forstår han ikke(vil ikke forstå)Jeg har angst for mange ting,og inkludert såpe, og «midler», hvis du skjønner hva jeg mener.Jeg vil ikke ha det på meg og sånn og jeg liker ikke at han(og andre, men mest han)tar på tingene og klærne mine og meg.idag visste jeg at det var ren klær som hang på klestativ,og jeg liker å brette klærne mine og ta de på rommet mitt selv.Men idag da jeg kom ned,hadde selvfølgelig den fucka mannen bretta klærne og lagt de på benken.jeg har sagt d før st jeg vil ta d selv, og det skal ikke legges på benken(det er en faresone for meg(angst) og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre.hjelperikkeåsnakke

SVAR

Besvart 19.10.2017 18:52:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
account_circle