Hopp til hovedinnholdet

Har sinneproblemer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg tror jeg har ett sinneproblem? Faktisk ganske så sikker! Når jeg er i en krangel, en som blir ganske stor kan det komme mange tanker oppi hode mitt der jeg vil slå eller kaste noe på den personen. Jeg går unna når de tankene kommer men jeg flyr på veggen så nevene mine blør. Så etter en liten stund har jeg roer meg ned, over små bagateller kan jeg se rødt. Jeg holder bare pusten da, helt til jeg får samlet litt av tanker og følelser... holder pusten uansett hvor lenge eller vondt det gjør. Mange av vennene mine tror jeg har det, og jeg er så drittlei av og bli så jøvlig sur og at jeg ikke klarer og kontrollere meg, jeg har ikke ADHD, men jeg er 98% sikker på at jeg har sinneproblemer. Dette startet ikke da jeg ble ungdom, men har vært sånn så lenge jeg kan huske... jeg blir så sliten av det... Hjelp

SVAR

Besvart 20.10.2017 13:37:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
account_circle