Hopp til hovedinnholdet

Følsom jente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 17 år. Jeg sliter med vonde tanker og lidelser så og si hver eneste dag! Jeg deprimerer over så masse forskjellige ting. Nå i det siste har jeg fått tanker om å bare forsvinne, jeg er lei av og bare ha det vondt absolutt hele tiden. Men jeg vil samtidig ikke forlate verden fordi jeg har en fantastisk familie og ikke minst en fantastisk kjæreste som gjør alt for meg. Men jeg føler jeg ikke har det bra med meg selv, jeg sliter med angst fra før av og etter deprisjonene kom blei det ganske mye for meg. Jeg går på bup fra før av og føler ikke det hjelper en dritt. Så lurer på om du har noen ide om hvordan jeg kan slutte og ha det vondt å jævlig så og si hver dag. Det blir rett og slett for mye for meg! Jeg er en ganske følsom jente som ikke tåler så mye før jeg knekker sammen. Håper på svar:)

SVAR

Besvart 23.10.2017 09:24:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle