Hopp til hovedinnholdet

Jeg har begynt å ta på puppene til jenter uten å spørre, hvordan stoppe?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

hei jeg er en 13 år gammel kåt neger som er veldig glad i å ta på puppene til jenter uten å spørre. jeg har begynt å ta på søsteren min og jeg klarer ikke å stoppe, jeg har tatt bilder av hun i dusjen og runket til de. hun har de deilige puppene. hun er 14 år gammel jeg vurderer å voldta hun mens hun sover. noen tips på hvordan jeg kan stoppe? det begynner å bli veldig gale.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for spørsmål.

Når en er 13, er en i puberteten og kan kjenne at det skjer veldig mye med kroppen; den vokser, det kommer hår der det før ikke var noe og en begynner å lukte svette og må dusje hver dag.

Penis vokser også og en begynner å bli kåt, får lyst på sex og legger merke til hva og hvem som kan gjøre en kåt. Noen ganger forstår en hvorfor en blir kåt, andre ganger virker det som om det bare skjer helt av seg selv.

Puberteten er en periode av livet der det kan føles som om hele kroppen koker av kåthet og en får lyst til å gjøre alt mulig for å få ut noe av den seksuelle energien en føler. I spørsmålet ditt, forteller du om ulike ting som du synes er deilige å gjøre.

I Norge finnes det noen lover som sier noe om hva som er lov og ikke lov å gjøre når det gjelder sex. Det er for eksempel ikke lov til å ta på og beføle noen som ikke ønsker det. Å ta bilder av noen i dusjen er heller ikke lov, om en ikke har fått lov av den som blir tatt bilde av. Det er heller ikke lov å voldta noen; verken når de sover eller er våkne. Sex mellom søsken en heller ikke tillatt. 

Du sier selv at det begynner å bli galt det du gjør. Det betyr at du selv forstår at dette ikke er riktig - det er et godt utgangspunkt for at du skal unngå å gjøre flere ting som ikke er bra, verken for den du gjør det mot eller deg selv. Du kan få hjelp til å gjøre noe med dette. Helsesøster på skolen din eller på helsestasjon for ungdom i kommunen din er fin å snakke med. Synes du det er veldig skummelt, kan du starte med å chatte anonymt med Sex og samfunn.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit