Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil at de skal slette bilde av ansikte mitt og egentlig bare alle bildene. Hver ikke hva jeg skal gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Noen tok bilde av meg i BH ansikte mitt var ikke med, men et annet bilde er av meg før men da hadde jeg sjorte på, hvis dere sjønne. Bildene ble tatt når jeg å venninna mi var full og jeg vil at de skal slette bilde av ansikte mitt og egentlig bare alle bildene. Hver ikke hva jeg skal gjøre. Altså jeg har sendt melding å spurt om han kunne slette bilde av oss men han har ikke åpnet den enda. Jeg har en tendens får å få angst veldig lett så om jeg kunne få noen råd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

Jeg anbefaler at du ber om hjelp fra voksne som kan hjelpe deg med dette, som foreldrene dine eller noen på skolen din. Å oppbevare et slikt bilde mot din vilje er faktisk ikke lov, og kan i verste fall føre til straff for han det gjelder. Få ham til å forstå alvoret, gjerne få hjelp av voksne til å formidle det, så vil han nok slette det.

Vennlig hilsen slettmeg.no, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Jente med mobil (www.colourbox.com)

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit