Hopp til hovedinnholdet

Bestevenninnen min har det vanskelig. Hun bor med moren sin, og hun blir slått. Moren hennes sier at hun ikke vil ha henne og truer med og gi henne til barnevernet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, bestevenninnen min har det vanskelig. Hun bor med moren sin, og hun blir slått. Moren hennes sier at hun ikkr vil ha henne og truer med og gi henne til barnevernet. Jeg merker at dette påvirker henne. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for og hjelpe eller hva jeg skal si når hun sier til meg hva som skjer. Jeg prøver og være mye med henne, ta henne med på ting og at hun overnatter hos meg. Jeg trenger hjelp til hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 01.11.2017 15:06:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle