Hopp til hovedinnholdet

Kul i brystet og ulike bryster

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om jeg kan ha fått brystkreft. Jeg kjenner en kul i de ene brystet, under armehulen min. Eller egt på siden tav den, på brystet da. Jeg har vært å snakket me helsesøster å hun sa at det er ganske sjeldent at man får brystkreft når man er så ung, hun sa også at det kan komme kuler av forkjølelse. Jeg har vært forkjølet i snart 1 mnd. Men jeg er livredd, og når jeg løfter begge armene ser de litt forskjellige ut, for det brystet med en kul i er litt annerledes, under liksom. Det er ikke like rundt som det andre. Men jeg har små bryst, bruker ikke BH, men venninnen min sa at jeg burde ha 65B hvis jeg skulle begynne med det. Hilsen ei livredd jente

SVAR

Besvart 12.11.2017 20:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er størrelsen på puppene viktig?

Mange skriver inn til oss og er opptatt av puppestørrelse. Hvor viktig er egentlig størrelsen på puppene?

Les mer
account_circle