Hopp til hovedinnholdet

 Jeg har hatt en griee med en gutt i sånn 1-2 måneder nå, men det er veldig ustabilt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 16 år! Jeg har hatt en griee med en gutt i sånn 1-2 måneder nå! Først så holde vi på, så var det veldig dårlig stemning mellom oss, også ordnet vi opp, men så ble det en krangel mellom oss pga jeg sa til han t han var usikker på han osv men så pratet vi og jeg fortalte han akkurat hva jeg følte, og det var at jeg følte at han ikke var Over x en sin, så vi snakket mye om d da! Dette var i helga! Men jeg føler bare slik at når vi er sammen så har vi det veldig bra osv men når vi ikke er sammen så er han care vil ikke svare meg noe som gjør meg veldig usikker og redd! Idag sa han at han hadde sett et nudes av meg og han klikket på meg, men greia er at jeg vet så sykt godt selv at d ikke er meg, har sakt d osv men han var veldig slem. Han kalte meg en hore og sa han aldri ville snakke m meg igjen osv men sånn en time senere prøver han å ringe meg og sende mange meldinger om at han ikke er sur osv! Så vi snakket lenge på telefonen da! Og da sa han hva han følte osv!

SVAR

Besvart 13.11.2017 11:19:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle