Hopp til hovedinnholdet

Har foreldrene mine lov til å nekte meg i å være med kjæresten min uten noen god forklaring og tvinge meg til å sitte inne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en gutt på 15 år. jeg er mye med kjæresten min men nå får jeg nesten ikke lov til å være med henne mer, fordi de mener at jeg burde være men henne mindre og heller finne meg noen nye venner og derfor får jeg kun lov å være med hun 2 ganger i ukedagene. jeg har funnet meg nye venner, men de er ikke alltid med på å finne på noe. da mener foreldrene mine at jeg må sitte inne hele dagen istedenfor å kunne være med henne, har de lov til å nekte meg i å være med henne uten noen god forklaring og tvinge meg til å sitte inne?

SVAR

Besvart 21.11.2017 14:07:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle