Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil hjelpe vennen min så han ikke må flytte til hjemlandet sitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år. Jeg har en venn. Morenogstefaren hans slo opp. Og moren hans vil at de skal tilbake til hjemlandet deres, men jeg syns ikke at det er greit. Jeg spurte ham om han vil gå tilbake til hjemlandet sitt, men han sa "selvfølgelig nei". Så nå tenker jeg til å hjelpe ham gjennom å spørre dere om hva kan vi gjøre med sånn situasjon. Han er jo en hyggelig venn, og er morsomt. Jeg vil ikke miste en sånn venn. Håper til å få svar.

SVAR

Besvart 22.11.2017 15:33:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle