Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så redd for å prestere i sosiale sammenhenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år. Jeg er veldig usikker på meg selv og ikke spesielt glad i meg selv heller. Jeg har problemer med å klarer å gjøre visse ting uten å føle et stor ubehag. Før jeg skal dra på treningssenter bryter jeg ut i tårer og tørr ikke dra. Første dag jeg skulle på jobb i en familiepark (noe jeg hadde gledet meg til), så brøt jeg ut i tårer, og var redd for noe, om det var det å møte menneskene, eller det at det var en jobb (min første jobb) som jeg måtte prestere og følte at jeg hadde litt press på meg, det vet jeg ikke, men jeg brøt hvertfall ut i tårer og nektet egentlig, men mamma og pappa fikk skjerpet meg. Jeg hater å snakke høyt i klassen og andre ting (selv om jeg egentlig ikke er så veldig sjenert). Vi hadde elevsamtaler i grupper en gang, og jeg tørr ikke si noe og igjen så ender det med at jeg bryter ut i tårer. Dette er altså noe jeg sliter litt med og vet ikke om det er noe som er seriøst nok til å snakke med helsesøster om. Jeg trenger noen råd.

SVAR

Besvart 23.11.2017 19:48:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle