Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sårer meg, gjør meg stresset og lei meg. Trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjæresten min sier hun elsker meg men gjør alt i sin makt for å gjøre meg stresset og lei meg... Hun blir sur viss hun ikke får det som hun vil. Hun kaller meg stygge ting og ber meg gå å brenne i helvette å at hun ikke trenger meg å sier hun skal dra til andre (gutte) venner når hun er sur. Dette sårer meg sikkelig og jeg vet nesten ikke va jeg skal gjøre med det lenger. Jeg blir deprimert å får selvmords tanker å jeg vill ikke leve mer med denne smerten men jeg tør ikke å slå opp... å vær gang jeg drar hjem til meg selv så blir hun sikkelig ille å sier at jeg trenger aldri å komme tilbake på besøk å at hun aldri vill snakke/se meg igjen... Da blir jeg stressa å drar hjem til henne for å prate for hun er mye tøffere over telefon en på ekte... Jeg får til og med spørsmål om va jeg gjør på butikken når hun sjekker Snapchat kartet Jeg trenger hjelp for jeg har begynne å sluttet å fungere i det sosiale samfunnet... trenger et godt råd..

SVAR

Besvart 27.11.2017 14:49:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle