Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være hjemme fra skolen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trives ikke på skolen. Skulker ganske ofte da mange baksnakker meg og ikke liker meg. Spørsmålet mitt er: Hvis jeg får bra karakterer og bare kommer på skolen når vi skal ha prøver eller Gå igjennom viktige ting. Kan jeg fa bli hjemme de andre dagene? F.eks bruke dagene på å gjøre skole arbeid hjemme? Vil ikke dra på skolen. Jeg blir depereimert og vil ta selvmord. fins det ingen måte og slippe skolen mest mulig på? Kan ikke ha privat skole da vi sliter med penger. Takk for svar

SVAR

Besvart 28.11.2017 13:07:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle