Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig psykisk og fysisk. Jeg ble voldtatt får 4 år siden, og jeg har fått tilbakefall.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg sliter veldig psykisk og fysisk. Jeg ble voldtatt får 4 år siden, og jeg har fått tilbakefall. Jeg gikk til BUP får ett par år siden får å bli bedre, og det ble jeg. Men det siste halv året har alt bare kommet tilbake. Jeg får raserianfall, gråter, selvskading og har selvmordstanker. Jeg har begynt på BUP igjen, og damen jeg har der går rett på sak. Jeg har vært der 2 ganger og hun spør allerede dypt inn i voldtekten som skjedde. Jeg bli bare verre av å være der og prate får å bli bedre. Det som er trist er at disse anfallene mine går utover kjæresten min. Jeg sier stygge ting og truer han når dette skjer, men når disse anfallene roer seg husker jeg nesten ingenting i ettertid. Jeg ødelegger han psykisk, og jeg klarer rett og slett ikke å stoppe selv om jeg ikke mener å gjøre det. Han tror jeg ikke elsker han, og det skjønner jeg. Jeg har sosial angst opp på det hele. Livet mitt er helt kaos, og trenger et tips til hva jeg kan gjøre, for dette kan ikke fortsette. MvH Jente, 19

SVAR

Besvart 09.12.2017 17:23:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle