Hopp til hovedinnholdet

En gutt spør om nakenbilder og å få treffe meg

Jente 13 år
 

Spørsmål

Sendte inn et spørsmål for noen dager siden.. men hele ble ikke vist. Skal fortelle resten: Når de 3 guttene som er 2 år eldre enn meg.. guttene hadde ha kommet inn på rommet hennes or jeg satt og han ene sa vi kan vise deg hvordan man kysser osv sa broren til venninna mi at vennen skulle kutte ut å ba han dra hjem... så gikk broren og handre andre vennene inn på sitt rom. Men han andre som spurte om å kysse meg har sendt meg meldinger og bilder. Han spør om nudes og om vi kan møtes å finne på noe han skrev i den siste meldingen: *Hei, møt meg bak skolen i morgen. Jeg er alene hjemme

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra at du skrive til ung.no om det du har opplevd og tenker på. De guttene spør deg om det de vil. Du må tenke gjennom hva du vil og hva som passer for deg. 

Jeg vil fraråde deg å sende nudes. Det er uansett ikke lurt for bildene kan komme på avveie. Ikke stol på at gutter som ber om nudes ikke viser bildene til andre. 

Det er fint at du er åpen for å bli kjent med nye mennesker. Hvis du skal møte noen større gutter (som du ikke kjenner) bør du ha med deg en venn, sørge for at det er voksne i nærheten eller treffe en person på et sted hvor det er flere folk. Ikke avtal å treffe folk du ikke kjenner uten å ha en plan for hva du kan gjøre hvis situasjonen blir vanskelig.

Snakk eventuelt med helsesøster eller noen andre voksne du er trygg på og har tillit til. Se også vedlagte artikler. Lykke til videre.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Slik unngår du å bli lurt på nettet

Jente lurt på nettet (colourbox.com)

Her får du de beste rådene for å unngå å bli lurt på nettet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit