Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet både på skolen og hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) jeg er en gutt som sliter noe inderlig! Jeg blir mobbet av foreldrene mine. Alt startet fra når jeg begynte på skolen, jeg ble truserøsket dag inn og dag ut fordi jeg var hispanisk. Moren min syr undertøyet mitt stadig vekk men det tar ikke lang tid før de ødelegger dem igjen. Faren min er en borderline alkoholiker som hele tiden ber meg om å hente han en øl, han fikk en gang meg til å drikke en. Guttene på skolen mobber meg fordi jeg ser annerledes ut, hvis vi går til butikken ilag i friminuttet og jeg er bakerst sier de «siste mann in i butikken er homoseksuell» så tar de av inn i butikkdørene. Dette er noe jeg er dritt lei av! Jeg kan ikke gå til moren min med dette for hun er enten å vasker eller gjør gartner arbeid, og faren min driver med «business» som han kaller det, men det er bare cartel snakk! Please hjelp me

SVAR

Besvart 09.01.2018 11:56:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle