Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å møte venner og kjente når jeg går ut.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med noe som jeg virkelig trenger hjelp med! Jeg er redd for å gå ut å møte venner/ kjente, f.eks hvis moren min og søsken min skal på senteret eller butikker i NÆR OMRÅDET så venter jeg i bilen... jeg er redd for å møte noen kjente, eller jeg synes det er flaut! Men om vi f.eks drar langt vekk og handler så er det ikke et problem! Jeg går ikke på tur med hunden min fordi jeg er redd for å møte kjente! Jeg går fort hjem fra skolen slik at ingen går foran eller bak meg! Dette er et STORT problem som jeg ønsker å bli kvitt! Vil dere PLIS være så snill å hjelpe meg? Å PLIS ikke skriv snakk med en voksen for det hjelper ikke! Jeg liker rådene deres! Så PLIS hjelp! Spørsmålet mitt er egentlig bare: Hvordan kan jeg slutte å bry meg om andre? Tusen Takk for svar på forhånd ❤️

SVAR

Besvart 10.01.2018 14:43:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle