Hopp til hovedinnholdet

Jeg har kjærlighetssorg!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! jeg har kjærlighetssorg, fordi jeg har vært så flink til å slå opp med kjæresten min. Det var fordi jeg ikke var helt klar for kjærester å jeg hadde ikke tid til å være sammen med han i fritiden. Jeg har prøvd å spørre om å bli sammen på nytt, men han vil ikke. Selv m jeg har begrunnet hvorfor, jeg trenger deres råd, fordi han betyr veldig mye for meg. Det er bare han jeg vil være sammen med. Kan dere plis hjelpe meg..?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg har først og fremst lagt ved en link som kan hjelpe deg med problemet. Videre, må du bare gi situasjonen tid! Ikke klandre deg selv, og prøv å huske på hvorfor du gjorde det slutt. 

Kjærlighetssorg er tøft, men det går over. Mange har kommet seg gjennom det. Akkurat nå kan det virke umulig, men slik er det ikke :)

Snakk om følelsene, hold deg opptatt med andre ting og se fremover. Denne prosessen lærer du mye av! Om gutten ikke ville ha kontakt, så bør du respektere dette. 

Husk at det finnes flere gutter der ute og at du enda er ung! Dette løser seg. 

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit