Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp men tør ikke spørre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en chechensk jente som går i 9.klsse på en drittskole i oslo sentrum, med stygge slemme lærere. Det er bare en lærer som er snill og hun hjelper meg hele tiden, men tingen er jeg er sjenert og orker ikke spørre. Det er ikke bare det jeg trenger hjelp med mange fag. Jeg var utroolig smart før, men så sank jeg bare, akkuratt som titanic. På skolen min er det fullt av bimboer som jeg blir kvalm av hver gang jeg ser, men tingen er de er hvertfall smarte alle de og det irriterer meg! De er opptatte men smarte!Det er rett og slett urettferdig. Hele skolen min er dritt egentlig og jeg tåler den ikke. Egentlig begynner jeg å hate hele norge. Hvor enn jeg går ser jeg suksessfulle rike NORSKE mennesker. Så tenker jeg at jeg blir bare den fattige utlenern. Det er det som er vanlig. Ingen norske er flaue eller sjenerte de sier og gjør hva de vil. Men tingen er chechenya er såå strengt. Brødrene mine overvåker meg som ørn hver dag, og passer på meg for gutter.Jeg trenger virkelig HJELP!

SVAR

Besvart 16.01.2018 17:09:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med, om du vil være ugift eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
account_circle