Hopp til hovedinnholdet

Vennene jeg fikk på skolen begynte å stenge meg ute etter en stund. Det var de jeg hadde av venner så jeg ble hos de. Det ble verre. Når jeg ble 10 år begynte pappa å gjøre ekle ting med meg. Så på private steder og sto utenfor vinduet og så på at jeg sov i undertøyet. Jeg ville flytte til mamma, men ville ikke reise fra små søskena mine . Begynte å kutte meg og vurdere selvmord. Etter flere år torde jeg å si fra. Nå er barnevernet og foretar undersøkelser og pappa forstår ikke. Hvordan skal jeg komme meg videre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Det hele begynte når jeg startet på skolen. Jeg fikk meg noen nye venner og de var snille først, men så begynte de å stenge meg ute og plage meg. (Jeg turte ikke å dra fra dem fordi jeg hadde ingen andre) Og når jeg var 8 år skilte foreldrene mine seg. Mobbingen fortsatte og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg trodde at det kom til å bli bedre etterhvert, men det ble mye verre. Når jeg ble 10 år begynte faren min å gjøre ekle ting mot meg (han så på private steder, sto utenfor vinduet mitt å så på meg mens jeg sov i undertøyet OSV..) jeg ville flytte til mamma 100%, men jeg ville samtidig ikke forlate småsøsknene mine med ham. Så jeg ble. Det varte i flere år og mobbingen ble verre. Jeg begynte å kutte meg selv og vurderte å ta selvmord, men til slutt tok jeg mot til meg å sa i fra (for noen måneder siden). Men nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Pappa forstår fortsatt ikke. Hvordan skal jeg komme meg videre? (Barnevernet holder på med å undersøke saken nå.)

SVAR

Besvart 15.01.2018 20:43:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle