Hopp til hovedinnholdet

Så jeg har en “internett stalker” som ikke gir seg…

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! kort fortalt… Så jeg har en “internett stalker” som ikke gir seg… Dette har på gått siden 2014 og da var jeg 14år! Det startet med meldinger, ba han høflig å ikke snakke med meg og blokkerte han. Han ble stille i noen uker også begynte han igjen med meldinger, jeg blokkerte han, men han lagde en ny og sånn har det gått helt til nå… Han ringte meg fra forskjellige nummer også… Han har sluttet å sende meldinger til meg men han sender venneforespørsel hver eneste dag og jeg blokkerer han hver eneste dag, og jeg er så utrolig sliten… Har gått til politiet med det men de henla saken… Har også sagt ifra til søstera hans som jeg kjenner godt men hjalp ikke det heller… Føler meg utrolig utrygg… Igår fikk jeg ny venneforespørsel fra han og la merke til at han har byttet mellom navnet hans til det samme som SØNNEN MIN!!! Hører sikkert litt paranoid ut men jeg er utrolig ukomfortabel og er redd han skal finne meg eller noe… bor bare 4 timer unna… Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 26.01.2018 23:02:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
account_circle