Hopp til hovedinnholdet

men bestevenninnen min har en annen bestevenn som heter Emma. Og vi tre går i klasse sammen og er ganske mye sammen. Men i det siste tiden så har hun Emma vært ganske frekk mot meg.

Jente 14 år
 

Spørsmål

jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men bestevenninnen min har en annen bestevenn som heter x. Og vi tre går i klasse sammen og er ganske mye sammen. Men i det siste tiden så har hun  vært ganske frekk mot meg. Men det er indirekte. hun sa i en samtale at jeg suger i gym, jeg vet at jeg er dårlig men jeg mister troen på meg selv av at hun sier jeg suger. også har hun spurt hun andre bestevennen min om de skulle ha overnatting osv mens jeg sto der med de, akkurat som jeg var usynlig eller noe. jeg føler meg så svak når hun sier slike ting, og hun får meg til å bli utrolig deppa senere. i dag f. eks hadde jeg en bra start på dagen fordi jeg snakket med mange og de fikk meg glad, og med en gang jeg så emma ville jeg dra hjem. jeg vet at det ikke kan fortsette å være sånn, fordi jeg kan ikke unngå henne. jeg har snakket mye om dette med mamma, og bestevennen min, men bestevennen minn sier jeg bare overdriver fordi hun vil jo sikkert forsvare sin bestevennn igjen o at jeg overtenker.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er fint at du skriver til oss i ung.no! Det er ikke greit at venninna til bestevenninna di er frekk mot deg og jeg har stor forståelse for at du blir lei deg.

Jeg tenker at i stedet for å bare høre på det hun sier til deg og andre, anbefaler jeg deg å snakke med henne og konfrontere henne med hva du har hørt hun sier om deg og at du blir såret av det.  Da vet hun hvordan du føler og vil forhåpentligvis tenke seg om før hun sier noe negativt om deg. Snakk med henne på en ordentlig måte og bare dere to tilstede så vil det være best for dere begge to.


Jeg legger ved en artikkel det kan være nyttig å lese.

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Såret av kommentarer?

Jente tenker (colourbox.com)

Mange slenger med leppa og kommer med ufine kommentarer. Hva gjør du hvis det er du som blir rammet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit