Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har raserianfall og jeg har tenkt på selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger hjelp for, for dette er ikke utfoldelse lenger.... Jeg tror begge foreldrene mine har psykiske sykdommer, og moren min raser ut og skriker på både meg og faren min i verdagen for små uviktige ting, og faren min får raserianfall og kan begynne å slå rundt seg og nekte å gå tur med hundene mine som han tar dette ut på (jeg får ikke lov å gå tur alene med de, og moren min nekter å gjøre det). Moren min er farlig overbeskyttende. Jeg trenger hjelp, men jeg har ikke lyst til å ringe alarmtelefonen, jeg tenker liksom mer om det fantes et sted anonymt på nett hvor man kunne snakke ordentlig ut om dette til feks. en psykolog. Jeg har tenkt seriøst på selvmord, og når de sammen får de værste anfallene stenger de meg inne på rommet mitt og holder igjen døra så jeg ikke skal kunne komme meg ut og rope på at noen skal hjelpe meg. Jeg har også fått sår pga. at moren min har slemt igjen døra på hodet mitt i en slik situasjon. Beklager for skrivefeil, men trenger hjelp fort.

SVAR

Besvart 25.01.2018 12:47:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle