Hopp til hovedinnholdet

Lurer på hvorfor tilbudet ved BUP ble avsluttet.

Annet 17 år
 

Spørsmål

Sendte a63cb Jeg tror at dere har mistforstått mitt spørsmål. Jeg er i bup systemet og fikk høre at bup ikke kan hjelpe meg mer med mine problemer fordi de ikke klarer det. Så hva skal jeg gjøre ??? Jeg er for syk for bup i Norge… kan jeg klage til fylkesmannen eller flytte til utlande for å få hjelp? For det hær er ikke et liv! Er det vanlig at pasienter blir kastet ut sånn plutselig. Wtf

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg er helt sikker på at BUP vil kunne hjelpe deg! Jeg vet ikke hva det er du tror du har hørt, men jeg vil råde deg til å snakke med din behandler på BUP om dette. Jeg er sikker på at han/hun kan avklare hva som er ment og kan hjelpe deg med det du sliter med. Dersom tilbudet på BUP skulle bli avsluttet så er det ikke fordi du er for syk for å motta behandling. BUP kan ikke avslutte et behandlingstilbud fordi noen er for syk. Men behandlingstilbud kan bli avsluttet av andre grunner. Noen er ikke motiverte for behandling og noen ganger tenker man at pasienten vil profittere bedre på et tilbud på et lavere nivå (f.eks. hos helsesøster på skolen).

Snakk med din behandler om dette. Jeg er sikker på at han/hun kan forklare deg hva som er ment og hva om er veien videre for deg i behandling.

 

Med vennlig hilsen psykologen

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit