Hopp til hovedinnholdet

Mareritt som er kjempe skummel. 

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har Det probleme med At Jeg har Mareritt om pest lege [Plague Doctors] Og det er Helt Jævli Husker Ikke så Mye. men det Er Kjempe Skumelt

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

De fleste kan i perioder i livet være plaget med mareritt. Å ha mareritt er slitsomt og en våkner ofte av at man er redd og har hjertebank. Siden du har mareritt om en past lege kan det kanskje tenkes at du har sett en film du i ettertid har fått mareritt om?  

Jeg tenker det kan være lurt å minne deg selv på at dette kun er en drøm, og ikke noe som har rot i virkeligheten. 

Det kan være godt å snakke med noen når man er plaget med mareritt. Hva med å snakke med dine foreldre? Tenk igjennom om det er noe som gjør at du får disse marerittene. Kanskje du ikke skal se skumle filmer eller lese skumle bøker en periode framover? 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

Alt du trenger å vite om helsa og sykdommer

Lurer du på noe om en diagnose, anbefaler vi deg å bruke kvalitetssikrede informasjonskanaler. På helsenorge.no finner du kvalitetssikret info om helsetema og om ulike symptomer og sykdommer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit