Hopp til hovedinnholdet

Analsex. Hva er poenget?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hva er egentlig vitsen med anal sex viss partneren din kan få ekstreme smerter i rumpa og du må bruke kondom ellers får du kjønnssykdommer og alt slags dritt?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål. 

Vi mennesker er forskjellige, vi liker ulike ting. Dette gjelder også sex. Noen mennesker liker å ha analsex, andre ikke. Her er variasjonen stor.

Du har rett i at det er lett å få smerter om en har analsex, men det er da ofte snakk om mennesker som forsøker å ha det, som ofte har lite kunnskap om hvordan man gjør det. Har en ikke lyst å ha analsex og prøver det, vil det ikke heller ikke være noe godt.

I porno fremstilles det som veldig vanlig og at alle har analsex. Det stemmer ikke. Jeg tenker analsex er noe en etterhvert kan utforske når en har fått endel erfaring med sex, og er blitt mer voksen og moden. Men husk det er ikke noe poeng i å ha det, om en ikke vil.

Ved analsex er det anbefalt å bruke kondom, fordi analsex uten kondom har høyere risiko for smitteoverføring av seksuelt overførbare infeksjoner. Ved å bruke kondom er en godt beskyttet.

Håper svaret mitt var til hjelp for deg.

Vennlig hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit