Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å komme meg gjennom denne tøffe perioden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16år. Jeg har vært sammen med en person i 1år og vi slo opp for 3uker siden, jeg tenker fortsatt veldig mye på han ogsånt men på de tre ukene så har jeg også begynt å snakke med en person som jeg er usikker på om jeg liker og vet ikke hva jeg føler eller hva som er best for meg lengre. Det er mye stress med skole og valg av linje neste år, vennskap og familie og alt det der og jeg trenger virkelig hjelp til å finne ut hvordan jeg skal komme meg gjennom denne tøffe perioden, fordi mange av vennene mine har det heller ikke særlig bra og det gjør at jeg ikke har det bra og jeg vet ikke lengre hva jeg skal gjøre, hva jeg bør tenke, hva jeg vil eller hva jeg føler:/ Hilsen en blanding av Happy og deppa jente. Takk på forhånd❤️

SVAR

Besvart 12.02.2018 19:24:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du stress

Det er tungt for kroppen å være stressa over lang tid. Derfor er det lurt å lære seg teknikker for å mestre det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle