Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg vil bare si at jeg sliter mye med selvskading og selvmordstanker.. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bare si at jeg sliter mye med selvskading og selvmordstanker.. var på bup en periode, men de mener jeg ikke trenger det lenger.. jeg vet selv at jeg egt trenger det. Vil bli innlagt siden dette ikke går lenger.. ser på meg selv som et menneske som ikke vil leve lenger. Hvordan bli innlagt? Jeg lurer på dette for jeg tror jeg har godt av dette. Jeg vil komme meg bort fra alle sammen Hilsen jenta som lurer veldig

SVAR

Besvart 17.02.2018 09:32:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle