Hopp til hovedinnholdet

Jeg ikke sikkert om jeg har konsentrasjonsproblemer, men er ukonsentrert. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Sorry for at jeg ikke valgte ett sikkelig emne, men d sto ikke der, men ivertfall så ville jeg spørr om konsentrasjonproblemer. Jeg fant ikke noe om det på ung.no, men jeg håpet jeg kunne spørr allikevel, ivertfall så vet jeg ikke sikkert om jeg har konsentrasjonsproblemer, men jeg er veldig ukonsentrert i timene på skolen får med meg lite og det går da utover meg på skolen, jeg får ofte kjeft for jeg ikke følger med og må av og til gå ut av timene eller bare late som jeg må på do for å få ro og av og til må jeg bare ta fram mobilen og ha på rolig musikk med høretelefoner og sette meg inn på en do og slappe av, det er heller ikke lov og ha mobil på skolen, men di merker det ikke når jeg er på do, men jeg får uansett kjeft eller merknad får å gå ut av timen eller ikke fokusere. Hva skal jeg gjøre med det? Og har jeg konsentrasjonsproblemer eller hvordan kan jeg finne det ut? -Anonym

SVAR

Besvart 18.02.2018 11:44:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle