Hopp til hovedinnholdet

Vi har sex, men har ikke lov til det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er 17(01) og kommer fra tsjetsjenia. Det er et veldig strengt land. Jeg har en kjæreste ,hun er halvt russer og halvt tyrker. Hun er 15 år (03) og vi elsker hverandre. Vi har hatt sex en gang og det var veldig rart for meg men ikke for henne.Hun sier til meg hele tiden kan vi ha det kan vi ha det, og jeg vil jo ha det, men foreldrene er probemet.Jeg bor med moren og søstern min hun er 14 og hun kan ikke ha kjærste da må jeg drepe henne.Og moren min vil ikke at jeg dater kjærsten min heller. Før ropte hun gå ut herfra din hore så kasta hun ipaden min på hodet hennes og ropte nå skal jeg fortelle faren din. Faren hennes er veldig streng, han vet ikke at hun har kjærste ,da blir hun drept. Jeg syns synd på henne fordi til og med søstern min banka henne og trua henne. Men jeg kan aldri gifte meg med henne uansett fordi , jeg må gifte meg med en tsjetsjensk jente.Jeg bruker henne egentlig for sex og at jeg skal være kul føler jeg. Jeg vil ha sex, men er redd for gravid.Hjelp,bærum

SVAR

Besvart 22.02.2018 09:34:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Lover og regler - Tvangsekteskap

Å tvinge noen til å inngå ekteskap er forbudt ved norsk lov og krenker grunnleggende menneskerettigheter.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
account_circle