Hopp til hovedinnholdet

Gutt ber om nudes 

Jente 14 år
 

Spørsmål

I fjor høsten holdt jeg på med en gutt som jeg fortsatt har litt følelser for.. Etter jul stoppet vi og nå holder han på med ei annen jente som er et år eldre. For to dager siden (mens han holdt på med hun jenta) skrev han masse på snap til meg. Et bilde hvor bh stroppen min visste skreiv han "den bh har jeg tatt av" og etter det begynte vi å snakke. Han spurte ikke direkte, men han hintet mot om jeg kunne sende bilde av puppen mine. Han spurt om vi kunne Være 'close'.. sånn at han kunne sende bilde av seg selv med boerne på og jeg kunne sende bilde av 'meg selv'.. Han spurte om jeg kunne sende bilde av meg selv I undertøyet I speilet.. (jeg sendte ingenting)... Jeg vet ikke om jeg skal informere jenta han holder på med å si alt det vi snakket om..? Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal Gjøre.. Vær så snill å gi meg tips, råd eller bare hva jeg burde gjøre... Takk på forhond

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Uansett hva du gjør så burde du ikke sende noen slags bilder til han (eller noen andre for den saks skyld.) Syntes det er veldig bra at du valgte å ikke gjøre det. Du må neste selv velge hva du vil gjøre, men det virker som at denne gutten ikke er den mest pålitelige. Det kan jo hende at forholdet han har med den nye jenta ikke er så seriøst og da er det kanskje ikke så drøyt av han og ta kontakt med deg, men hvis det er seriøst er det stygt gjort. 

Som sagt må du selv velge hva du vil gjøre, men det er slettes ingen dårlig ide å si ifra til den nye jenta om akkurat denne episoden, og selv holde deg unna denne gutten. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit