Hopp til hovedinnholdet

Gutt ber om nudes 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I fjor høsten holdt jeg på med en gutt som jeg fortsatt har litt følelser for.. Etter jul stoppet vi og nå holder han på med ei annen jente som er et år eldre. For to dager siden (mens han holdt på med hun jenta) skrev han masse på snap til meg. Et bilde hvor bh stroppen min visste skreiv han "den bh har jeg tatt av" og etter det begynte vi å snakke. Han spurte ikke direkte, men han hintet mot om jeg kunne sende bilde av puppen mine. Han spurt om vi kunne Være 'close'.. sånn at han kunne sende bilde av seg selv med boerne på og jeg kunne sende bilde av 'meg selv'.. Han spurte om jeg kunne sende bilde av meg selv I undertøyet I speilet.. (jeg sendte ingenting)... Jeg vet ikke om jeg skal informere jenta han holder på med å si alt det vi snakket om..? Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal Gjøre.. Vær så snill å gi meg tips, råd eller bare hva jeg burde gjøre... Takk på forhond

SVAR

Besvart 27.02.2018 18:11:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle