Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en beste venn som ikke har det så bra på skolen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har en beste venn som ikke har det så bra på skolen. Mange på skolen sier fæle ting om henne og en annen venn av meg sier ingen liker henne. jeg og min andre beste venn ser når hun ikke har det bra, vi gjør alt får at hun skal ha det bra på skolen og at hun kan si alt, men hun blir bare sur og går sin vei.. og sier det er på begrunn av msp (Movie star planet). men vi ser at det ikke er det. hun har også blitt mobbet i 6 år på barneskolen. hun ble kalt for stygge ting. hun sa at d var nert at hun ville ta sitt eget liv. hun lovet at hun ikke skulle gjøre det. men jeg er fortsatt redd. jeg hørte at d var en gutt i klassen som sa æsj t hun. jeg ble veldig sur men jeg turte ikke å gå til han og si at d ikke var greit. det er mye mer. men skal ikke fortelle alt. jeg bare lurer på om hvordan jeg kan få hun til å stole godt nok på oss og kan fortelle alt, og om hvordan jeg kan gjøre sånn at hun har d bra hvis du skjønner? hilsen en jente på 14 år

SVAR

Besvart 02.03.2018 19:17:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle