Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å bytte skole. Kommunen sier at kort tid til sommerferie. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er 12 og blir 13 og en måned.. (går i 7.) Jeg har det ikke så greit i selve livet nå.., (kaller det A-skole,b-skole og c-skole) Det var slik at jeg gikk på A-skole og bodde hos mamma, men så ville jeg prøve å flytte til pappa og ny skole. Men etter 5 måneder stakk jeg av pga hjemme hos pappa(kommer ikke til å forklare dypere) men jeg trivdes på B-skole. Så jeg tok toget tilbake til mamma, men da jeg var på tur hjem til mamma, så sa jeg at jeg ikke ville tilbake på a-skola ferdig jeg ble mobba (utestengt) siden starten av 5.kl. Så mamma søkte skoleplass på c-skole, men hun i kommunen sier det ikke er verdt det for det er bare 3-4 måneder igjen til sommerferie! Og hver kveld og tidlig gråter jeg da jeg ligger i senga på kvelden/morgenen. Og a-skole sier de skal fikse det men de gjør ikke en dritt! Men jeg tenker jo at det er bedre med 3-4 månder med noe nytt og morsomt istedefor tortur og bli oversett. (Ps; bff´n min flytta til c-skole i 5.klasse)-Takk

SVAR

Besvart 03.03.2018 23:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle