Hopp til hovedinnholdet

Sosial angst. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI JEG FØLER AT NÅR JEG SNAKKER MED FOLK SÅ FØLER JEG AT DET ER NOE SOM STOPPER MEG . JEG BLIR REDD NÅR JEG SNAKKER MED FOLK NOEN GANGER SÅ GÅR DET BRA MENS ANDRE GANGER SÅ BEGYNNER HJERTE MITT DUNKE FOR OG DET ER NOE I HALSEN STOPPER JEG FØLER AT JEG HAR EN KLOMP SOM IKKE VIL KOMME UT. NÅR JEG PRØVER Å SNAKKE TIL FOLK FÅR JEG BARE HAKKETE STEMME Å DET SYNES JEG ER FLAUT. JEG ER REDD HVA ANDRE TENKER OM MEG. JEG FÅR ALDRI SAGT DET JEG VIL SI JEG BLIR FORT NERVØS NÅR JEG SNAKKER TIL LÆREREN MIN .JEG VIL VÆRE SOM DE ANDRE BRYR IKKE SEG HVA ANDRE TENKER OM DEG BARE VÆRE MEG SELV MEN DET SYNES JEG AT DET ER VANSKELIG . JEG KLARER DET IKKE . NOEN GANGER SÅ KLARER JEG IKKE SI DEN SETNING JEG EGENTLIG VILLE SI. OG JEG HAR VELDIG LYST TIL Å SLUTTE BRY MEG HVA ANDRE TENKER OM MEG HJELP!!!!!

SVAR

Besvart 28.02.2018 09:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
account_circle