Hopp til hovedinnholdet

Ble presset fra en i klassen til å sende nudes, han skal vise de til noen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ble presset fra en i klassen til å sende nudes og han tok bilde av det bilde jeg sendte... han sa han ikke skulle ta bilde, men gjorde det likevel. Jeg er ganske stresset for at han skal vise det til noen eller noe sånt..jeg ville virkelig ikke sende, og jeg vil ikke føle meg sånn her, hva skal jeg gjøre med hele situasjonen? Han spurte om han kunne knulle meg, men jeg sa tydelig nei. Men han presser seg på meg hele tiden på skolen... hvis jeg står og lener meg på en stol eller en pult kommer han og tar rundt livet mitt,og det er ofte han nesten tar ned i buksa mi.Og han dytter tissen(med buksa på da, det her er jo på skolen foran mange) sin mot rompa mi hardt fram og tilbake. Som om vi hadde sex..han kommer og tar på puppene mine og holder og klyper meg på hardt rompa... har sagt i fra til han men forrige gang jeg sa i fra tydelig, slo han meg i fjeset. Hardt. Hvordan skal jeg takle dette?Jeg klarer ikke snakke med voksne om det,de forstår ikke når jeg sier det.Ikke helse-S heller

SVAR

Besvart 03.03.2018 09:25:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle