Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble voldtatt av barndomskompisen min og jeg har en vær venninne som vett dette.Jeg fikk nettopp vite at hun har hatt sex med han for hun ville i skjul og fikk vite det to måneder etter på av en kompis av oss og hun satt i samme rom og bare fniste og lo

Jente 17 år
 

Spørsmål

Jeg ble voldtatt av barndomskompisen min og jeg har en vær venninne som vett dette.Jeg fikk nettopp vite at hun har hatt sex med han for hun ville i skjul og fikk vite det to måneder etter på av en kompis av oss og hun satt i samme rom og bare fniste og lo og sa jeg skulle si det men viste ikke når. Hva skal jeg gjøre??? Det er ikke greit. Hun har sett meg gråte mange ganger pågrunn av han og går til psykolog osv....

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!

Takk for at du skriver til oss i ung.no!
Dette er ikke greit for deg, det forstår jeg godt og det er forståelig at du er såret. Om hun har følelser for gutten, er jo det lov, men hun burde ha snakket med deg på forhånd slik at du var klar over det og at hun hadde sex med han slik at du slapp å høre det fra andre.

Jeg synes absolutt at du skal snakke med venninnen din om dette og hvordan du opplever dette. Det tror jeg er helt nødvendig om dere skal bevare vennskapet mellom dere. Om du får høre hennes forklaring, kan det være lettere for deg også å forstå henne og også tilgi henne.

Jeg legger ved et par artikler du kan ha nytte av å lese!

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Voldtekt - vanlige reaksjoner

Jente bak en glassrute (colourbox.com)

Dette er først og fremst skrevet for deg som har opplevd å bli voldtatt. Her kan du lese om vanlige reaksjoner på en slik hendelse. Du får også gode råd om hva som kan være til hjelp på kort og lang sikt.

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit