Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 14 og i klassen min er det en gutt som irriterer ræva av meg. Han sitter og forstyrrer andre (inkludert meg) i timen ved å ha på lyd fra en video

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er ei jente på 14 og i klassen min er det en gutt som irriterer ræva av meg. Han sitter og forstyrrer andre (inkludert meg) i timen ved å ha på lyd fra en video på Youtube når læreren ikke er til stedet, sier masse stygge ting som kødd og rett og slett er irriterende. Hva kan jeg gjøre for å ignorere ham? (Han har kalt meg stygge ting og irriterer meg mest av alle i klassen)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente!

Takk for at du skriver til oss i ung.no.
Det er forståelig at du og de andre i klassen blir irriterte når dere blir forstyrret. Du skriver ikke noe om hva dere har gjort for å få slutt på dette? Om dere ikke har snakket sammen i klassen og bedt han slutte, er jo det det første dere må gjøre. Hjelper ikke det, må dere snakke med lærer slik at lærer enten ikke forlater klasserommet eller at lærer må snakke med denne gutten og evt ta fra han mobil/I-pad eller hva det er han bruker. Dere har rett til å ha arbeidsro og om det er noen som forstyrrer må det taes opp. Det er sikkert like forstyrrende for de andre som det er for deg, og det er heller ikke så lett å stenge ute slike ting som forstyrrer. 

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit