Hopp til hovedinnholdet

En annen gutt driver stadig å tar på meg, hvordan få det til å stoppe?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hey jeg går i 8. klasse og en gutt i 9. driver stadig og tar på meg. (Kliper meg i rumpen, Tar meg på nippelen, eller prøver og stikke en finger i rumpa på meg) det er ok og være homo men jeg er ikke det. og jeg ikke snakke hjemme om det siden det er et rart tema. jeg har sakt at han skal stoppe men ingen ting skjer :/ tenkte og snakke med helsesøster men er usikker om hva hun kan gjøre. Takk for svar ;D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 13!

Takk for spørsmål.

Det du forteller om i spørsmålet ditt, er ikke greitt. I spørsmålet ditt forteller du at du har sagt ifra at han skal stoppe, men at han ikke vil høre på deg. Da er det viktig at du snakker med noen andre som kan hjelpe deg. 

Helsesøster på skolen din er en person du kan snakke med. Der kan du både få støtte på at det du opplever ikke er greitt og få hjelp til at det kan stoppe. Helsesøster kan snakke med han som gjør dette mot deg eller snakke med skolen, slik at de gjør det. Uansett er ikke dette noe du skal finne deg i.

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å dele andres nudes er #ikkegreit

Å dele andres nudes er ulovlig

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit