Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer på noe jeg gjorde mot kjæresten min

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg og kjæresten min, klinte i sengen. Jeg hadde tatt av henne t-sjorten og så, tok jeg hånden min under bh'en hennes. Det var over hennes grense, og jeg angrer virkeli mye, hun er såret og lei seg, Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hun angrer på at hun sa at d va greit, og det var ikke greit. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hun er sint på meg, Jeg har veldig stor skyld følelse og en diger klump i magen, Det var alldri meiningen og gjøre det med henne, at hun skulle føle det slik. Men hva kan jeg gjøre. Hvordan skal jeg kunne fikkse dette. Jeg har unnskylt meg, men det funket ikke så bra.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Tusen takk for at du skriver til oss, gutt 14 år!

Jeg forstår at du er lei deg og rådvill etter at du gikk over grensen til kjæresten din. Jeg synes du virker som en ansvarlig og moden gutt som virkelig prøver å tenke gjennom hva som skjedde i den situasjonen.

Det er ikke alltid lett å vite hvor grensen går, og det er heller ikke alltid lett å vite hva kroppspråk betyr. Det gjelder spesielt i en slik situasjon der du og kjæresten din hadde det koselig og deilig. Kanskje gjorde kjæresten din noe med kroppen som betydde at hun ikke ville at du skulle ta på henne, men som du ikke oppdaget. Du skal ikke være så streng med deg selv, dere trenger å finne ut av hverandre og hvilke grenser som gjelder. Måten å gjøre det på er å snakke om det på forhånd. 

Slik jeg forstår det så sa kjæresten din at det var greit at du tok hånden under BH'en hennes. Men så etterpå angret hun. Du fikk beskjed om at du kunne få gjøre det, og gjorde det. Det var ikke så lett for deg å tolke det på en annen måte enn at det var greit.

Du har sagt unnskyld og det er bra! Kanskje du skal gi henne litt tid til å tenke over dette. Det er ikke stort mer du kann gjøre enn å si unnskyld og snakke med henne om det. Hvis ikke hun vil snakke om det bør du respektere det. 

Det går jo også an å vise henne at du har skrevet spørsmål til oss og vise henne svaret mitt. 

Jeg håper dere finner ut av det, og jeg håper at kjæresten din ser at du er en snill og god gutt som er lei seg for det som skjedde. 

Lykke til! 

Vennlig hilsen helsesøster

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit