Hopp til hovedinnholdet

Jeg er faktisk redd for stefaren min. Han kleip på begge sidene av magen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har aldri sagt det her til noen untatt bestevenninnen min. Jeg har en mor og stefar å jeg er faktisk redd for stefaren min.,. De er gift. Stefaren min stirrer hele tiden på meg når jeg ser på TV eller noe.. å i ste så hadde jeg vært i dusjen å skulle se etter klær jeg skulle ha på meg, så kom han forbi meg å tok eller hvordan skal jeg forklare det? Han kleip meg påenmåte men ikke sonn vondt men sonn på siden av magen på begge sidene. Åså stirret han litt på meg... Jeg er kjempe redd for han.. å han er veldig slem også... Han sier slemme ting til meg vær dag... Jeg blir påenmåte mobbet hjemme... vær gang han sier noe frekt så sier jeg noe frekt tilbake.. Alle vennene mine blir redde for han når de kommer på besøk til meg, for han stirrer på dem også.. jeg får lyst å skrike vær gang han går forbi meg eller sier noe til meg.. Hva dkal jeg gjøre??? Moren min vet at han sier slemme ting, å når hun hører hva han sier så sier hun ting tilbake åså begynner de å krangle..

SVAR

Besvart 07.04.2018 09:04:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle