Hopp til hovedinnholdet

Har hatt støttekontakt lenge nå. Og nå er jeg 19 år og vil ikke ha det mer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei gutt 19 år jeg har hatt en støttekontakt lenge nå. Og nå er jeg 19 år og vil ikke ha det mer. Men ville slutte å ha det for lenge siden. egentlig. Vet ikke hva jeg skal si til han. Han kommer nok til å få sjokk vist jeg sier vil ikke ha støttekontakt mer så sier han. Hva nei hvorfor osv så vil heller si at jeg bare flytter et sted. så han kjenner jo venner jeg har pgr han har jobbet på barneskolen jeg gikk på. Blir jo flaut å gå i byen med han så ser noen av de oss. så går det rykter 19 år og har det anda. handikap............ han vil jo forsette men jeg vil jo ikke. synes det ikke er så gøy. å ha det vil jo bestemme selv en å være med han i en helg. vil jo være med venner eller spille osv. i sted for å sitter der oss han.

SVAR

Besvart 08.04.2018 09:17:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle