Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor glemmer jeg alt det vonde og får et "kick" av adrenalin?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg får adrenalinkikk, for exempel når eg gjør noe spennenede, er det akkuratt som om eg "glemmer" alle vonde tanker og følelser en liten stund. Desutten hjelper det mot sinnet også. For meg funker d litt som selvskading bare enda bedre! Pluss at d blir ikke sånn my styr med å skjule d og sånn. Hvorfor er det slik egentleg? Hva er det adrenlinhormonene gjør som gjør at ting lettner litt inni meg en stund? Får man adrenalinkikk fra koffein? Vurderer å prøve noe med koffein i (men IKKE kaffe for jeg hater d) slik at jeg kan få eit sånn kikk slik at ting blir litt lettere for meg. Har ikke så mye ellers å gjøre på som gir meg et sånt kikk. Lurer på om det er andre ting som gir adrenalinkikk??? Takk for svar. Beklager virkelig asså om dette ikke er et spm for dere, men jeg vil så gjerne ha svar! Tusen takk om dere svarer!

SVAR

Besvart 07.04.2018 14:27:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle