Hopp til hovedinnholdet

Tatt på av en gutt på skolen, ville slå men var venner. Skadet i aking, HA 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Da jeg gikk i 10.klasse så var det en gutt jeg kjente som gikk i 8.klasse. Han drev og tok meg på kinnet( enkelte har sett han gjøre det). Han sagt at han ville banke meg som en potet. Jeg var uansett venn med han. Jeg ønsker egentlig at jeg banket dritten ut av han. Men han fikk smak av sin medisin da han dreit seg ut på skisenter da han skulle ake. Han akte over en skihoppbakke på ryggen og landet på hånda si. Jeg var tilstede og spurte om det gikk bra med ham og han sa at han tror at han landet feil. To jenter fikk da latterkrampe av ham og han kjente etterpå smerten han fikk. Jeg angrer på at jeg hjalp ham. Jeg skulle ha latt ham ligge der og grine. Jeg er ikke preget av det men det er så komisk at han dreit seg ut med det her. HAHAHA

SVAR

Besvart 15.04.2018 18:02:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle