Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for katten til venninna mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er litt bekymret for katten til venninna mi. Jeg lurer derfor på om det er noen regler for hvordan en katt skal ha det. Venninna mi bor alene i en leilighet, og har nylig fått en katt. Det er vanligvis folk i leiligheten, og tidligere har folk som har besøkt leiligheten blåst hasj på den, selvom det er en stund siden og det ikke har skjedd på lenge føler jeg ikke at det er greit. Det er selvfølgelig ikke bare det. Leiligheten er i byen, og jeg tror ikke den går gå ut noe særlig, har hvertfall aldri sett st den har fått gå ut. Den har også store floker over hele seg, og den har mistet mye pels pga flokene, når man koser den merker man at det er store klumper overalt, altså flokene. Venninna mi hadde også dratt en helg til Oslo, og katten hadde vært alene i leiligheten uten mat. Jeg syntes ikke at det er greit, og vil bare høre om bekymringen min er verdt det.

SVAR

Besvart 22.04.2018 12:40:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dyremishandling

Mange dyr lider – enten fordi de ikke blir tatt ordentlig vare på, eller fordi mennesker med vilje piner dem. Hva sier loven om dyremishandling, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om det å ha kjæledyr

Det å ha et kjæledyr bringer med seg mye glede, samtidig som det følger med plikter og ansvar. Her på ung.no får vi mange spørsmål fra barn og unge som enten har eller ønsker seg et eller flere kjæledyr. I denne artikkelen vil du finne svar på ting du lurer på når det kommer til å ha kjæledyr.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

 

Les mer
account_circle