Hopp til hovedinnholdet

Pappa roper til meg og familien min når han blir stressa eller bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg ville si at pappa er liksom en sånn tøff kar han roper litt mye når han blir stressa eller bekymret men..... Han sier alltid at vi ødela ALT for han da vi var små og det er litt irriterende fordi SMÅBARN GJØR SÅNT! Så bruker det å være sånn at han sier at mamma ikke tenker over noe og er lat kab gjøre dumme ting når hun gjør sitt beste. Og han har flere ganger sakt familien min er håpløse og jeg har lyst til å si til han SLUTT Å SI SÅNT JEG OG MAMMA BROR OG SØSTER KAN FÅ DÅRLIG SELVTILLIT AV DEG SÅ SLUTT men hadde jeg sagt det haddd han sikkert ropt på meg hjelp meg!

SVAR

Besvart 20.04.2018 19:26:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle