Hopp til hovedinnholdet

Rektor er urettferdig

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei på skolen idag tok rektor side først var alle mot meg så ble alle venn med meg og svikta 2 jenter og da var alle jentene mot de 2 men før det var det mobbe sak mot meg når det var meh brydde ingen lærere seg de lade bland annet anonym hate bruker av meg og alt det men ingen brydde seg så idag hadde vi møte med rektor sosiallærer og asistenlærer vi fikk kjeft mens de ikke fikk kjeft når de har skrivet frekt på sosialemedier til oss og rektor låste oss i et rom og sa dere kan gråte ferdig der og han tok mobilene våre som at vi ikke kan ringe foreldrene våre og når vi gråt kom han i trynet vårt og sa dere får ikke gråte la meg snakke ferdig og en dag anklagde han meg for noe jeg ikke gjorde han sa jeg mobba en gutt jeg sa det var ikke meg så sa han selvfølgelig er man ikke helt ærlig når man er i kontoret til rektor LIKSOM HAN STOLTE IKKE PÅ OSS NÅR VI IKKE GJORDE DET jeg selvskadet meg hater skolen rektor er rasistisk og tar lag og jeg lurte på hvem er kjeften til rektor

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Denne meldingen forstod jeg ikke helt innholdet i, da alt gikk i ett uten komma og punktum og alt. Men slik jeg tolker deg så har det vært noen mobbesaker, og du føler deg urettferdig behandlet av rektor. Du anklager han for å være rasist, og å forskjellsbehandle elever. Dette er ganske seriøse og alvorlige anklager, og du må virkelig tenke gjennom hva det er du mener her. 

Jeg forstår at du er frustrert og har sterke følelser rundt dette. Selvskading er ikke løsningen her, du er nødt til å søke hjelp hos noen andre. Snakk først og fremst med de hjemme, men prøv også å snakke ordentlig med kontaktlæreren din, og med helsesøster eller andre du stoler på på skolen. Du må få utløp for dette på en annen måte enn gjennom å skade deg selv. Prøv også å ordne opp i de sakene du omtaler her, slik at det kan roe seg litt ned rundt deg. Lykke til!

ungdomsskolelæreren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit